1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

OBU Easy

OBU Easy - precíz útdíjkezelés és 5 tengely váltás könnyedén

Kulcs a változó útdíjak könnyű kezeléséhez

Az OBU Easy egy egyszerű és hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon az új útdíjszabályokhoz. Ismerje meg, miért választják egyre többen az OBU Easy-t a változások kezeléséhez, kérjen árajánlatot és szerezze be mielőtt kifut az időből.
Célunk, hogy minden nap közelebb hozzuk a hatékony működtetést a folyamatos fejlődéssel.

OBU EASY 

A készülék Magyarország területén igénybevett fizető útvonalak önbevallását könnyíti meg. Ötödik tengelyváltásra alkalmas készülék

AJÁNLATOT KÉREK

Haladjunk együtt egy lépéssel előrébb a piacon a Secret Control megoldásaival.

Az OBU Easy egy egyszerűen használható és üzembe helyezhető eszköz, amelynek segítségével könnyedén regisztrálhatja járművét a magyar fizető útvonalon. Ötödik tengelyszámra váltás is elérhető az eszközzel. Az önbevallás elmulasztását vagy manipulálását hatósági büntetés követi, ezért fontos a készülék szabályos üzemeltetése. 
Kattintson és töltse le az OBU Easy kezelés útmutatóját!Kattintson és töltse le az 5. tengelyszám-váltás tájékoztatóját!

Az OBU Easy beüzemelése egyszerű folyamat, és a felhasználónak csak néhány lépést kell követnie:

1. Regisztráció: Látogasson el a www.hu-go.hu internetes oldalra, és regisztráljon egy fiókot, ha még nincs. Ezután töltse fel az egyenlegét.


2. Regisztrációs kód bevitel: Az OBU Easy csomagban található egy regisztrációs kártya, amelyen egy 12 számjegyű kód található. Ezt a kódot használja fel az online regisztráció során.


3. OBU beüzemelése: Az internetes útmutató alapján regisztrálja az OBU készüléket, cégét és járművének adatait a regisztrációs kód segítségével.
4. Az OBU elhelyezése: Rögzítse az OBU készüléket a gépjármű műszerfalának felső vízszintes részére a szélvédő alá. Ügyeljen arra, hogy a készüléknek tiszta rálátása legyen az égboltra, és a LED-ek felfelé nézzenek.


5. Töltés: Csatlakoztassa az OBU készüléket a csomagban található töltővel a gépjármű szivargyújtó csatlakozójához. A töltést a KÉK LED folyamatos világítása jelzi.


6. Be- és kikapcsolás: Az OBU készülék automatikusan bekapcsol, amint a gépjármű szivargyújtójához csatlakoztatja. A készüléket a Power gomb hosszú megnyomásával lehet be- és kikapcsolni.


7. Ezen egyszerű lépések után az OBU Easy készen áll az úthasználatra, és könnyen kezelheti az útdíjakat. Ne feledje, hogy az OBU használata során tartsa be az előírt szabályokat és üzemeltesse helyesen a készüléket.

További szolgáltatásaink 

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!