1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Webbase Mobile applikáció

A kifejezetten flottavezetők számára fejlesztett applikációnk segítségével azonnali és teljes áttekintést kaphat flottája aktuális állapotáról és a gépjárművek pillanatnyi pozíciójáról.

Átláthatóság és kereshetőség

Valós időben nyomon követheti gépjárművei és flottája helyzetét, az általuk megtett útvonalakat -visszatekintve az utolsó 24 órára - egy gyors és praktikus térkép segítségével, akár az irodai székéből vagy a tengerparton ülve, egyszerűen, kényelmesen!

Érvényes autópálya matricák és menetlevelek lekérdezése

Térképes vagy akár lista nézetben is megtekinthetőek a járművekhez tartozó autópálya matricák típusai és azok érvényességi ideje. Elkerülheti a matricák lejárata miatt keletkező bírságokat.
Szolgáltatásunk keretein belül, online, valós időben lekérdezheti a menetleveleket, így a flotta aktuális állapota fuvarszervezői egyeztetések nélkül is könnyedén figyelemmel kísérhető.

Híváskezdeményezés, online üzenetváltás

Azonnali értekezés, csupán pár kattintással: bármikor indíthat csevegést, valamint azonnali hívás is kezdeményezhető a kiválasztott gépjármű sofőrjével.

Interaktív térképnézet

A térképen 24 órára visszamenőleg a megtett útvonalakat tehetjük láthatóvá. A járművek aktuális állapotára vonatkozó információk, pedig egyetlen kattintással előhívhatóak, ilyenek például a járművek helyzete, gyújtás- és riasztók állapota, parkolással kapcsolatos információk, az aktuális utak jellege, a kilométeróra állások és az üzemanyagszintek.
Az alkalmazás mobileszközökön biztosít interaktív felületet telematikai rendszerünkhöz, így több oldalról is támogatják a cégek működését.

Fedezze fel Webbase Mobile mobilapplikációnkat

Praktikum és gyorsaság, ahogy azt már megszokhatták a Secret Control Kft. kínálatában!
Az applikáció új vagy meglévő szolgáltatás mellé letölthető a Google Play és az App Sotre felületén keresztül.

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!