1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Webbase Driver

Ez a kifejezetten sofőröknek készült mobilalkalmazás komplexen segíti munkájukat a célút előtt, közben és után is! Segítségével minden sofőr kézben tarthatja járművét és fuvarjait, egyetlen applikáció használatával!

Gyors azonosítás

Mobilalkalmazásunk egyszerűen és gyorsan párosítja a gépjárművet a volánnál ülő sofőrrel. Használatával visszamenőleg is könnyedén megállapítható, hogy ki, mikor, melyik járművet vezette, így az is megadható, hogy a jármű céges- vagy magáncélból indult-e útnak.

Online üzenetváltás

Gyors, zökkenőmentes és visszakövethető kommunikáció segíti a napi adminisztrációt. Alkalmazásunkkal a jármű sofőrje szöveges beszélgetést indíthat a logisztikus kollégával, bármikor, bárhonnan.

Dokumentumok küldése

Az applikáció egyetlen kattintással lehetővé teszi a legfontosabb dokumentumok (CMR, szállítólevél, mérlegjegy, számlák) vagy fotók átküldését a logisztikus kollégáknak. 

Menetlevél lekérdezése

Webbase Driver alkalmazásunkban egy kattintással elérhető és lehívható a jármű aktuális menetlevele, akár 24 órára visszamenőleg.

Egyedi navigáció

Szolgáltatásunk járműre szabott navigációja figyelembe veszi a gépjármű paramétereit, az össztömeget, a szerelvényhosszt és a magasságot és ezen adatoknak megfelelően az optimálisabb útvonalra irányítja a sofőrt.

Túraútvonal lehívása

Szolgáltatásunk nemcsak a célt osztja meg sofőrjével, hanem az odavezető optimális útvonalat is. Amennyiben a sofőr eltér a megadott útvonaltól, akkor erről rendszerünk értesítés küld az illetékes kollégának.

Fuvarstátusz megtekintése

Frissíthető az adott fuvar státusza: sofőrjei információt adhatnak például magának a rakodásnak a tényéről, az áru típusáról, annak csomagolásáról és súlyáról, valamint a fuvar során megtett útról és a tankolt üzemanyag mennyiségéről is. A fuvar státusza során megadható paraméterek pedig személyre, vagyis cégére szabhatóak.
Webbase Driver applikációnk használata mellett nincs szükség külön útvonaltervezőre, csevegőalkalmazásra és egyéb, dedikált appra. 

Fedezze fel Webbase Driver mobilapplikációnkat

Praktikum és gyorsaság, ahogy azt már megszokhatták a Secret Control Kft. kínálatában!
Az applikáció új vagy meglévő szolgáltatás mellé letölthető a Google Play felületén kersztül.

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!