1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Sofőrazonosítás

Látni szeretné, hogy ki vezeti járműveit? Szolgáltatásunk megoldást nyújt az Ön vagy sofőrjei egyedi azonosítására, legyen szó magán-, vagy céges gépjárműről!

Egyedi azonosítás

Sofőrazonosító szolgáltatásunk keretein belül, megoldást nyújtunk a gépjárművet használók egyedi azonosítására, legyen szó személyautókról, „kulcsos autókról”, 3,5 tonna feletti tehergépjárművekről vagy akár speciális járművekről.

Áttekinthető riportolás

Beszélhetünk akár munkaidőről, akár futásteljesítményről vagy a vezetési- és pihenőidőkről, ezeknek az adatoknak a riportolása és elkülönítése már a mi feladatunk! Online, áttekinthető adatok, azonnal!

Bérleti - és lízingdíjak ÁFA-visszaigénylése

Gyorsan, precízen és lendületesen készítse elő elszámolásait, adatait és nyilvántartásait az ÁFA visszaigényléséhez szolgáltatásunk segétségével.

Azonnali riasztás, ha baj van

Sofőrazonosító szolgáltatásunk könnyedén ötvözhető vagyonvédelmi rendszereinkkel, ahol azonosítás elmulasztása esetén, a jármű üzemeltetője riasztást kap és szükség esetén rendelkezhet a jármű távoli, biztonságos leállításáról. 
Pontos elszámolás, hatékony megoldások és állandó készenlét. Biztonságos személyre szabhatóság, már az első pillanattól!

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!