1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Secret Control mobilapplikáció

Kényelmi funkciók sokasága minden nap, minden úton!

Sofőrazonosító funkció

Parkolási díj automatikus fizetése

Autópálya matrica vásárlás akár útvonal alapján

Gépjármű állapotának és pozíciójának lekérdezése

Céges / magánút elkülönítése

Car Sharing

Kedvezményes üzemanyag kártya

Online dokumentumok lekérdezése és költséghelykód

Szerviz menedzser

Intelligens sofőrazonosítás

Szinte az első lépésnek mondható, mielőtt útnak indítja flottáját! Cégünk mobilalkalmazása a jármű indításakor automatikusan beazonosítja vezetőjét, így kerülve el a visszaéléseket, a hibalehetőségeket, ezzel is erősítve a biztonságos vállalásokat.

Automatikus parkolás

Parkolás kényelmesen és bírságmentesen! Applikációnk akár automatikusan is képes Ön helyett elindítani és leállítani a parkolási díj fizetését, amellyel a kényelmen túl, optimalizálhatja költségeit, hiszen szolgáltatásunkkal elkerülheti az indítás és leállítás elmulasztásából fakadó felesleges költségeket!

Autópálya-matrica vásárlás

Szolgáltatásunkkal könnyen, gyorsan és biztonságosan megvásárolhatóak a 10 napos, a havi, valamint az éves országos vagy megyei matricák Magyarország fizetős útszakaszaira. Tervezze meg útvonalát beépített térképünk segítségével és ne fizessen feleslegesen! E-matrica vásárlás, bírságok nélkül, akár útvonal alapján!

Céges-/ és magánút elkülönítés

Tökéletesen kialakított GPS alapú rendszerünkkel, egyetlen mozdulattal teheti átláthatóvá flottája céges-, valamint magánút nyilvántartásait. Mindezeknek köszönhetően, előkészítjük Önnek lízinges autói Áfa-visszaigényléséhez szükséges dokumentációt.

Car Sharing

Ezen kényelmi szolgáltatásunkat elsősorban autók bérbeadásával foglalkozó és „kulcsos autókat” használó Partnereink figyelmébe ajánljuk! Applikációnkkal humán erőforrás nélkül, egyszerűen menedzselheti a foglalással, átadással járó feladatokat, a további számtalan előnye mellett!

Kedvezményes üzemanyagkártya

Kedvezményes üzemanyagkártya szolgáltatásunk segítségével gazdaságosan és kényelmesen intézheti üzemanyag-vásárlásait Magyarország több mint 150 benzinkútján. Literenkénti kedvezmény, takarékosság, egy egyszerű kártya segítségével!

Online menet- és szállítólevél vezetése

Szolgáltatásunkkal könnyedén, egyetlen kattintással juthat hozzá a menet- és szállítólevelekhez, illetve könnyedén megadhatja a szállított személyek számát, valamint a tevékenységekhez rendelt költséghely kódját, mely nagy segítség nyújt a későbbi könyvelések során.

Szerviz menedzser

Appunk időpontfoglalási lehetőséget is biztosít a cégünkkel szerződésben álló szervizekkel. Nincs várakozás és sorban állás! Szervezhetőség, időtakarékos munkavégzés és kevesebb stressz, mi ezt vagyunk hivatottak támogatni!

Fedezze fel Secret Control applikációnkat!

Alkalmazásunk nem csak megkönnyíti hétköznapjait, hanem olyan extra megoldásokat rejt magában, mely piacvezető a magyar telematikában! Innovatív, gyors és egyszerű használata mellett, áttekinthetőséget is biztosít! Applikációnk letölthető új vagy meglévő szolgáltatás esetén, a Google Play és az App Store felületén keresztül.

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!