1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

E-menetlevél

Az unalmas papírmunka helyett egy gyors, modern és praktikus megoldást kínálunk! Menetlevél, digitálisan, egyszerűen!

Átláthatóság és időmegtakarítás

A menetlevél nem csak praktikus, de kötelező is, melyet a hatóságok által elfogadott módon kell vezetni! Pontosan, átláthatóan. Napjainkra az elavult, manuális módszert a digitális forma váltotta fel, melyet nemcsak Magyarországon, hanem a világ összes pontján elfogadnak. Időt, energiát, ezzel egyidőben pénzt takarít meg használatával.

Speciális fedélzeti eszköz

Nem csupán az elkészítéssel spórol időt, a menetlevelek gyors ellenőrzését is lehetővé teszi szolgáltatásunk. Fedélzeti eszközünk segítségével az arra felhatalmazott hatóság munkatársai bármikor egyszerűen ellenőrizhetik a mindig kéznél lévő menetleveleket. Az ellenőrzés gyors és nem okoz fejfájást senkinek. Pár gyors kattintás és már el is érhetők az adatok.

Tehermentesítés és büntetéselkerülés

A napi szintű papírmunka nem csak a hibafaktort növeli, a stresszt is fokozza, amely a sofőrök mindennapjaiban rendkívül veszélyes lehet. Könnyítse meg munkatársai életét és vegye le vállukról a vezetésen kívüli kötelező teendőket!
Az E-menetlevél terhet és felelősséget vesz le válláról, ráadásul segítségével elkerülhetőek a büntetések az elfelejtett vagy pontatlanul vezetett menetlevél sorok miatt.

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!