1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Belső térvédelem

Járművének bezárása után a veszélyfaktor csak nő! A legideálisabb állapot a tolvajok számára! Ne hagyja értékeit őrizetlenül és válassza a legjobb megoldást, amely folyamatos védelmet nyújt!

Mozgásfigyelés

Tűhegypontosságúra kifejlesztett térvédelmi rendszerünk azonnal jelez minden rendellenes mozgást az utastérben. Olyan szenzoregyüttes ez, mely a másodpercek töredéke alatt érzékeli a jogtalan behatolást. Nonstop védelem, a nap minden percében!

Azonnali riasztás

Szolgáltatásunktól nemcsak az azonnali érzékelés várható el, hanem annak automatikus jelzése is.
A kiváló rendszerkommunikációnknak hála, rendellenes térbeli mozgás esetén, szenzorjaink jelzést küldenek a központi egységnek, mely azonnali riasztást kezdeményez a helyszínen és az operátor központ felé. A további intézkedések során, pedig munkatársaink értesítik a megfelelő hatóságokat, hogy ők is megtehessék a szükséges lépéseket! Ha egyidejű, komplett védelemre vágyik, ez a fejlesztés még nagyobb biztonságban tartja majd személyautóját és gépparkját egyaránt.
Ha egyidejű, komplett védelemre vágyik, ez a fejlesztés még nagyobb biztonságban tartja majd személyautóját és gépparkját egyaránt.

Találja meg percek alatt az önnek megfelelő megoldást!

Néhány egyszerű lépéssel személyre szabott ajánlatot kérhet, hogy az Ön számára megfelelő és egyedileg kialakított irányt célozzuk meg rugalmasan és gyorsan! A számtalan technikai megoldás közül a legjobbat!
Egyedi árajánlat

Széleskörű szakmai repertoár! Miben segíthetünk?

Válassza ki az Ön számára megfelelő kategóriát és annak szolgáltatásait! Ha elakadna, szívesen állunk rendelkezésére szakmai kérdéseikben is!

Személyautók

Magánemberként is kereshet minket!
Logisztika és gépjárművédelem extrákkal!
Automatikus parkolás, autópálya matrica és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal!

Kisteherautók (<3.5t)

A 3.5 tonna alatti gépjármű kategóriák széleskörű megoldásait itt találja!
Kisebb vállalkozás? Vagy pusztán rövidebb utak?
Segítünk!

Tehergépjárművek (>3.5t)

3.5 tonna feletti gépjárművekre is hatékony megoldásokat nyújtunk azoknak, akik nagyban gondolkodnak!
Szolgáltatások egyedi kivitelezése, tehergépjárművekre is!

Buszok

Ha valamely kategóriában elkerülhetetlen a biztonságos és költséghatékony működés, akkor az a buszoké.
A rendeltetésszerű és kifogástalan működés itt alap kritérium, melynek kialakításában a Secret Control segítő jobbot nyújt.

Speciális járművek

A személy- és teherautók mellett a munkagépek egyre nagyobb szerepet töltenek be, mely mezőgazdasági és építőipari tevékenységek zökkenőmentes folyamatait biztosítja.
Hasonló a tevékenységi köre? Válasszon kategóriát!

Összes szolgáltatásunk

Kíváncsi a sokszínűségünkre vagy a legújabb innovációnkra?
Kattintson és tekintse meg a szolgáltatási palettánk teljes egészét!
Velünk úton a megoldás!