1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Az új útdíj szabályok és az OBU Easy: A buszos flották számára könnyen használható megoldás

Az új útdíj szabályok és az OBU Easy: A buszos flották számára könnyen használható megoldás

Az útdíj szabályok Magyarországon változás előtt állnak. Az új rendeletek alapján az útdíjak mértékét az üzemanyagfogyasztás alapján határozzák majd meg. Ezen változások komoly hatást gyakorolhatnak a buszos flották üzemeltetésére.  Azonban semmi ok az aggodalomra, mert van egy egyszerű megoldás erre a kihívásra: a Secret Control OBU EASY eszköze.

Az OBU Easy (On-Board Unit) egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a buszos flották számára, hogy könnyen kezeljék az útdíjakat és optimalizálják a költségeiket.

Miért érdemes választani az OBU Easy-t?

Könnyű Használat

Az OBU Easy rendkívül egyszerűen használható. Csak be kell dugni a jármű szivargyújtójába, és már működik is. Az eszköz gyorsan bevezethető a flotta életébe, ráadásul különleges szaktudást sem igényel.

Útdíjak Kezelése

Az OBU Easy lehetővé teszi az útdíjak könnyű és hatékony kezelését. Az eszköz összegyűjti az összes szükséges információt, és egy könnyen átátható felhasználói felületen mutatja be azokat. Ezáltal könnyedén nyomon követhetők a költségek, és pontosan látható, hogy mennyi útdíjat kell fizetni a flotta járművei után.

Az OBU Easy segítségével a buszos flották zökkenőmentesen alkalmazkodhatnak az új útdíj szabályokhoz. Hiszen az eszköz egy olyan egyszerű megoldást kínál, amely a buszos flották számára könnyen és hatékonyan biztosítja az útdíjak kezelését. Ne hagyja, hogy az új szabályok zavarba ejtsék Önt. Az OBU Easy segít megőrizni az egyszerűséget a buszos flották működésében is.