1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Az EKR Rendszer és a Colibri EcoScore System: A Kockázat Nélküli Bevétel Forrása

Az energiahatékonyság és fenntarthatóság iránti igény egyre fontosabbá válik mind a vállalatok, mind a közösségek számára. Az EKR (Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer) egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy ténylegesen hozzájáruljanak az energiahatékonyság növeléséhez és a káros kibocsátások csökkentéséhez. Ennek a rendszernek pedig a Colibri EcoScore System tökéletes kiegészítője.

Mára az EKR rendszer egyre több országban válik kötelezővé, ami miatt a vállalkozásoknak fejleszteniük kell az energiahatékonyságukat, hogy megfeleljenek az előírt kvótáknak. Az EKR kvótákért felelős vállalatoknak pedig olyan intézkedéseket kell bevezetniük, amelyek valódi energia-megtakarítást eredményeznek. És itt jön képbe Üzemanyag-hatékonysági programunk.

A Colibri EcoScore System nemcsak a megtakarítás mértékét segíti növelni, de hozzájárul a kockázat minimalizálásához is. Az EKR rendszerbe való befektetés és a megfelelés elérése időigényes és költséges lehet, ám a Colibri segítségével a vállalatok valós megtakarítást érhetnek el, amely azonnal értékesíthető EKR kvóták formájában.

Az EKR kvóta értékesítése olyan bevételi forrást biztosít, amelyet kockázat nélkül lehet realizálni. A Colibri EcoScore System pontosan méri az energia-megtakarítást, amelyet hitelesített energia-auditorok igazolnak. Ezáltal a vállalatok hozzájuthatnak a fehér tanúsítványokhoz, amelyeket az energiaszolgáltatók felé értékesítenek.

Az EKR rendszer és a Colibri EcoScore System együttműködése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy valós megtakarításokat érjenek el az energiafelhasználás csökkentése terén, és ezáltal növeljék a bevételüket anélkül, hogy nagy kockázatot vállalnának. Ez a szolgáltatás együttes nem csupán környezetbarát, hanem üzleti szempontból is észszerű választás, amely előnyös mind a vállalatok, mind a bolygó számára.