1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

A Secret Control ÚTDÍJFIZETŐ Szolgáltatása: Kényelem és hatékonyság a magyarországi E-útdíj Rendszerében

Az üzleti világban a hatékonyság és a kényelem alapvető követelmények. A Secret Control ÚTDÍJFIZETŐ szolgáltatása pontosan ezen értékek mentén működik, megkönnyítve a fuvarozók mindennapi életét a magyarországi E-útdíj rendszerén belül.

A magyarországi E-útdíj rendszer 2013-ban indult, és a 3,5 tonna feletti össztömeget elérő gépjárműveket érinti. A magyar úthálózaton közel 200 útdíjköteles útszakasz van. Bár az E-útdíj fizetése különböző módokon lehetséges, a flottakövető szolgáltató fedélzeti eszközén keresztül történő fizetés a legkifinomultabb és leghatékonyabb megoldás. Ennek előnye, hogy nem szükséges előre rögzíteni az útvonalat, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a fuvarozóknak.

A Secret Control GPS Kft. már 2013-ban felismerte a GPS-eszközök által támogatott útdíjbevallás előnyeit, és az elsők között lépett partnerkapcsolatba a Nemzeti Útdíjszolgáltatóval. Ennek eredményeként a cégek csökkenthetik plusz költségeiket és hatékonyabban használhatják erőforrásaikat.

Az E-útdíjas ellenőrzési rendszerek integrációja nagymértékben javította az ellenőrzés hatékonyságát. Az útdíjas kamerák ma már sokkal több gépjárművet ismernek fel, mint korábban. Az elmúlt években a NÚSZ közel 500.000 pótdíjas eljárást indított, ami rámutatott arra, hogy bár a rendszer elősegíti a jogkövető magatartást, még mindig vannak olyanok, akik nem tartják be az előírásokat.

A Secret Control szolgáltatása nemcsak az útdíjfizetést teszi gördülékennyé, hanem lehetővé teszi a kényelmes és megbízható fizetést, értesítéseket és a büntetések elkerülését. A GPRS adatkommunikáció segítségével a járművek valós idejű pozíciója alapján az útdíjat pontosan kiszámíthatjuk és fizethetjük, optimalizálva a költségeket. Az ügyfeleknek lehetőségük van közvetlenül értesülni a problémákról és hibákról az útdíjbevallás során.

Összességében a Secret Control ÚTDÍJFIZETŐ szolgáltatása valós választ nyújt a fuvarozók igényeire az E-útdíj rendszerében. Kényelem, hatékonyság és megbízhatóság jellemzi ezt a szolgáltatást, amely a cégek erőforrásait a fejlődésre és növekedésre irányítja.