1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Útdíjasszisztens: Kényelem és Megoldások a Díjbeszedés Kihívásaira

Az Útdíjasszisztens szolgáltatás egy olyan megoldást kínál, amely nemcsak kényelmet, hanem hatékony válaszokat is nyújt a díjbeszedéssel kapcsolatos kihívásokra. Üzleti hitvallásunk szerint a kényelem alapelvárás, és ez az alapelv vezérli szolgáltatásunk fejlesztését.


Díjköteles útszakaszokon történő közlekedés esetén gyakran felmerül a kérdés az érvényes út használati jogosultságról. Az Útdíjasszisztens egy olyan eszköz, amely segít elkerülni a jogosulatlan út használatból adódó pótdíjakat. Az intelligens algoritmus folyamatosan figyeli a bevallási környezetet és kommunikál a fedélzeti egységgel, így a díjbekérők hatékonyan és pontosan kezelhetők.


Az útdíjjal kapcsolatos teendők sokszor fejtörést okozhatnak. Az Útdíjasszisztens célja, hogy ezen terhek helyett értékes energiát és időt takarítson meg a fuvarozóknak és a cégeknek. A rendszer könnyedén kezelhető, és segít az üzlet fókuszát más fontos területekre irányítani.


Az Útdíjasszisztens nem csupán kényelmet és hatékonyságot kínál, hanem a bírsággaranciával és a személyre szabott tanácsadással biztosítja ügyfeleinek teljes elégedettségét.
A bírsággaranciával előfizetőink mentesülhetnek a jogszabályi követelmények miatt kiszabott büntetések alól. Ezáltal a Secret Control a hazai piacon az egyik legmegbízhatóbb és legkényelmesebb megoldást kínáló szereplővé válik. A teljes technikai tartalom, az üzembe helyezés részletei és az előfizetés lehetőségei kapcsán a személyes konzultációt javasoljuk.

Keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén.