1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Ütközés- és borulásérzékelés, ahogy mi látjuk.

A gépjárműbiztonság az egyik alapvető emberi igény, hiszen mindenki szeretné biztonságban tudni magát, családját és értékeit útközben vagy akár álló helyzetben is. Ezért is rendkívül fontos, hogy olyan szolgáltatót válasszunk, amelynek szolgáltatásai nem csupán hatékonyak, de megbízhatóak és biztonságosak is. Az igazán jó szolgáltatót úgy ismerhetjük fel, hogy megoldásai a lehető legteljesebb körű kiszolgálást nyújtják partnerei számára. A SECRET CONTROL egyik ilyen megoldása az Ütközés- és borulásérzékelés, amely a hazai piac egyik legmegbízhatóbb szolgáltatása.

Cégünk a komplexitásra és partnereink teljes körű kiszolgálására törekszik. Ezt a filozófiát minden szolgáltatásában megtestesítjük. Vagyonvédelmi szolgáltatásaink különösen népszerűek. A széles körű közismeretség és szeretet egyértelműen azt mutatja, hogy gépjárművédelmi szolgáltatásaink egytől-egyig megbízhatóak és hatékonyak is. Szolgáltatásaink kiegészíthetőek egy úgynevezett ütközés-, borulás- és emelésérzékelő modullal, amely gyorsulási adatokat dolgoz fel 3 tengely mentén: ez a rendkívül sokoldalú megoldás az előre-hátra, le-föl és különféle oldalirányok mentén vizsgálja az adatokat, így biztosítva a valóban teljes körű biztonságot minden helyzetben. Számtalan statisztika támasztja alá, hogy a balesetek több mint fele frontális ütközés vagy borulás miatt következik be. Ezért is fontos, hogy ne csak a gépparkokat, hanem a járműveket vezetők és az utasaik testi épségét is védjük. Az említett érzékelő modul nemcsak a személyautóknál lehet kiváló megoldás, hanem a targoncák és más ipari eszközök felügyeletében is hatékony segítséget nyújthat a nem rendeltetésszerű vagy figyelmetlen használat megakadályozásában.

Ezzel a megoldással figyelni tudjuk az oldalirányú gyorsulást is, ami akár egy nagy súlyú mezőgazdasági jármű vagy targonca oldalirányú borulását is megakadályozhatja. Ezáltal csökkenthetjük a balesetek és sérülések kockázatát, valamint megelőzhetjük a gépek és eszközök károsodását is.

A vagyonvédelmi és logisztikai szolgáltatásaink nem csupán a fizikai biztonságot szolgálják, hanem a logisztikai folyamatok hatékonyságát is segítik. Szakértő csapatunk a legújabb technológiákat alkalmazva optimalizálja a vállalatok logisztikai rendszerét, hogy gyorsabb és gördülékenyebb működést érjenek el. A logisztikai folyamatok elemzésével és optimalizálásával csökkenthetők a felesleges költségek, optimalizálható a raktározás és a szállítás, valamint javítható a kiszállítási határidők betartása. Ezen kívül kínálunk olyan innovatív megoldásokat, mint például a követési rendszerek és az okostelefonos alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a valós idejű nyomon követést és kommunikációt a járművek és a flotta között. Ez segít a pontosabb időbeosztásban, a hatékonyabb útvonaltervezésben és a problémák gyorsabb azonosításában és megoldásában.

Az ügyfeleink elégedettsége és biztonsága mindig a legfontosabb számunkra. Ezért szolgáltatásaink mellett személyre szabott tanácsadást és támogatást is nyújtunk, hogy partnereink a legmegfelelőbb és legoptimálisabb megoldásokat találják meg vállalkozásuk számára. Célunk, hogy hosszútávú és sikeres együttműködést alakítsunk ki partnereinkkel, és közösen előre lépjünk a biztonság és a logisztika területén. Ha Ön is szeretné javítani vállalkozása biztonságát és logisztikai folyamatait, forduljon hozzánk bizalommal.

Vállalatunk tapasztalt csapata áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni a legoptimálisabb megoldásokat és a legmagasabb szintű biztonságot, hogy a hatékonyságot biztosítsa.