1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

A Céges-/Magánút Elkülönítő szolgáltatás - Rendszerben gondolkodunk!

A magán- és hivatali utak elkülönítése gyakran okoz problémákat a vállalkozások számára. Számos ügyfelünk tapasztalta már, hogy a céges gépjárművek nyomon követése és az útvonalak ellenőrzése komoly kihívásokkal járhat. A ténylegesen üzleti működést szolgáló útvonalakra való rálátás pontos nyilvántartás nélkül szinte lehetetlen feladatnak tűnik. Ennek hiánya a munkáltató és az alkalmazottak közötti bizalom erőteljes megrendülését is vonhatja maga után.

Fontos tudni, hogy a céges autókhoz kapcsolódó költségelszámoláshoz - legyen szó személygépjárművekről vagy kisteherautókról - elengedhetetlen a hivatali utak és a magánutak folytonos elkülönítése. Ez nemcsak anyagi szempontból fontos, hanem morális és etikai kérdéseket is felvet. Ráadásul számos törvény és előírás is kötelez a pontos nyilvántartásra.

A hagyományos, kézi menetlevelek vezetése időigényes és körülményes feladat. Gyakran a sofőrök inkább a nap végén számolják össze a megállóhelyeket, így időt takarítanak meg a napközben. Azonban az utólag kitöltött menetlevelek gyakran felszínesek vagy pontatlanok, ami pedig hibalehetőséget jelenthet vagy éppen visszaélésre adhat alkalmat.

A céges- és magánutak határozott elkülönítése nemcsak szabálykövetési és költséghatékonysági szempontból fontos, hanem segítséget nyújt a vállalkozásoknak is. Az útnyilvántartással és menetlevelekkel a cég teljesítheti az elszámoláshoz szükséges formai követelményeket, amellyel a járművek bérleti vagy lízing Áfáját visszaigényelheti.

Gondolta volna, hogy mindez egyszerűen és automatikusan is megoldható? A SECRET CONTROL által kifejlesztett GPS alapú rendszer az útnyilvántartás nehézségeit hivatott kiküszöbölni.

Szolgáltatásaink korszerű megoldásokat kínálnak, amelyeket könnyen alkalmazható eszközökkel tudunk integrálni. Az azonosítás többféle módon történhet:

  • mobiltelefonos applikációval Android és IOS rendszerű készülékekhez
  • számtasztatúrával
  • LCD-tasztatúrával
  • gépjárművezetői kártyával
  • iButton olvasóval (Dallas chippel)
  • billenőkapcsolóval

Céges- és magánút elkülönítő szolgáltatásunk használata számos előnnyel jár:

  • Hivatali és magánhasználat szétválasztása: A rendszerünk lehetővé teszi a magánutak láthatóságának elrejtését a GDPR és belső szabályzatok alapján.
  • Munkaidő-nyilvántartás: Az alkalmazásunkkal egyszerűen nyomon követhető a munkaidő és vezetési idő.
  • Bérleti- vagy lízingdíj ÁFÁ-jának visszatérítése: Az útnyilvántartás vezetése és a NAV kompatibilis menetlevelek készítése segítik a bérleti- vagy lízingdíj Áfájának visszatérítéséhez szükséges dokumentáció összeállítását.

Néhány egyszerű mozdulattal, a nap folyamán a magán- és hivatali utak elkülönítése folyamatosan, pontosan és egyszerűen vezethető. A bonyolult adminisztratív folyamatokat, pedig rendszerünk végzi el a háttérben, helyettünk. Ezáltal több időnk marad más fontos tevékenységekre, amelyek bevételt generálhatnak a vállalkozás számára.

Amennyiben kérdése merülne fel, vagy további információra van szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, állunk rendelkezésére a SECRET CONTROL csapatával. Szakértőink készséggel segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást üzleti igényeire.

Rendszerünkkel könnyedén kezelheti a céges- és magánutak elkülönítését, megőrizve a hatékony és átlátható munkavégzést, valamint a munkahelyi bizalmat. Ne vesztegesse tovább az értékes időt manuális adminisztrációra, hanem bízza ránk gondjait, és élvezze az automatizált megoldások nyújtotta előnyöket.