1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Speciális munkagépek és járművek üzemanyag-ellátása gondot okoz?

A Secret Control GPS Kft örömmel mutatja be Üzemanyagkontroll szolgáltatását, amely teljes megoldást nyújt többek között a speciális munkagépek és járművek üzemanyag-ellátásának ellenőrzésére. Ahogy minden vállalkozás számára fontos, hogy biztonságban tudja a számlák és költségek rendjét, ugyanúgy fontos, hogy az üzemanyag-költségeket is pontosan fel tudja mérni.

A speciális gépekkel dolgozó vállalkozások sokszor küzdenek az üzemanyagellátással, mivel a gépek mérete és súlya miatt nem tudnak beállni a benzinkutak töltőállomásaira. Ezért az arra kijelölt személyeknek kell üzemanyagot hozniuk a munkaterületre, ami sokszor a bizalomra épül. Hiszen, ha visszaélés történik az üzemanyaggal, nem tudjuk biztosan bizonyítani és előfordulhat, hogy alaptalanul gyanakodunk a visszaélésre. Ezért kiemelten fontos a pontos üzemanyagmérés, hogy elkerülhesse az esetleges cégen belüli viszályokat. A Secret Control GPS megoldást kínál erre a problémára, biztosítva, hogy az üzemanyag-felhasználás mindig ellenőrzés alatt legyen.

Üzemanyagkontroll szolgáltatásunk egyik megoldása, az üzemanyagszint-mérésre az átfolyásmérő, melyet munkagépekbe és terepen dolgozó, speciális járművekbe, traktorokba javasoljuk, ahol a precíz szintmérés nem megoldható, mert az üzemanyag folyamatos mozgásban van a tankokban. Ilyenkor segít ez a műszer, amely pontos típusát technikusaink választják meg az adott járműhöz. Eszközeink nagy fokú pontossággal mérik a szívó- és visszafolyó ágat és a mérésük eredményének különbségét továbbítják, akár másodpercenként.

Ezért az üzemanyag-ellátás ellenőrzése során különösen fontos, hogy megfelelően helyezzék el a műszert, és a járművek vízszintes felületen álljanak. Ez a kis odafigyelés jelentősen hozzájárulhat az üzemanyag-költségek pontos és hatékony kezeléséhez.

Az Üzemanyagkontroll szolgáltatásunk üzemanyagszint-mérő szegmense tehát kiváló megoldást kínál a speciális gépek üzemanyag-ellátásának ellenőrzésére, és segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy hatékonyabban kezeljék üzemanyag-költségeiket és elkerüljék a felesleges kiadásokat. Ezen felül növelheti a vezetők és beosztottak közötti bizalmat is. Üzemanyagmérő szolgáltatásunk még több különböző gépjárműtípusokba javasolt mérőeszközt kínál, amiket készséggel bemutatunk Önnek. Keresse fel hozzáértő szakértőinket, akik bemutatják részletesen a további cégére szabható megoldásainkat.