1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Ha gépjármű biztonság akkor a Watch szolgáltatás!

A modern technológia fejlődése lehetővé tette, hogy a járművek és a szerverek közötti kommunikáció folyamatos és gyors legyen. Ez a fejlesztés nagyban hozzájárul a közlekedés biztonságához és hatékonyságához. Azonban előfordulhat, hogy a jármű és a szerver közötti kapcsolat megszakad, amely számos problémát okozhat.

Az elmúlt években egyre több ember számára vált fontossá a biztonság, legyen az személyes vagy üzleti jellegű. Azonban nem mindig lehetünk biztosak abban, hogy a környezetünkben található minden mobiltelefon használó jó szándékú. Ezért nagy szükség van olyan eszközökre, amelyek képesek biztosítani a kívánt védelmet gépjárműveink számára. Éppen ezért mutatjuk be Önöknek Watch szolgáltatásunkat, amely a folyamatos készenlét és a teljes biztonság érdekében hoztunk létre és elsőként vezettünk be a piacon.

Ha megszakad a gépjármű és a Secret Control szerverei közötti folyamatos kommunikáció, azonnali riasztásként kezeljük a problémát. A riasztás 0-24 elérhető diszpécserszolgálatunkhoz érkezik, akik azonnal felveszik a kapcsolatot a gépjármű tulajdonosával vagy üzembentartójával és szükség esetén megteszik a megfelelő intézkedéseket. A Watch szolgáltatásunk képes az összes eddig ismert GSM blokkoló ellen védelmet biztosítani.

Gépjárművédelmi szolgáltatásunk valóban hatékony megoldást nyújthat a járművek eltulajdonítása elleni küzdelemben. A szolgáltatás bevezetése óta még nem jelentettek olyan esetet, ahol GSM blokkolóval tulajdonítottak volna el egy általunk védelmezett járművet.

Míg a Watch szolgáltatás hatékonyan védelmezi a járműveket, fontos megjegyezni, hogy semmi sem garantálhatja a teljes biztonságot. Mindig fontos, hogy az autótulajdonosok tartsák be az alapvető biztonsági előírásokat, például zárt ajtókkal és bezárt ablakokkal parkoljanak, valamint soha ne hagyják a jármű kulcsait az autóban.

Összességében elmondható, hogy a Watch szolgáltatás remek módszer az autók védelmére. Az új technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az autók eltulajdonítása egyre nehezebbé válik, és az autótulajdonosok nyugodtabban tudnak pihenni, tudva, hogy járművük biztonságban van.