1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Hogyan lehet telematikai megoldásokkal csökkenteni a flottája költségeit?

A jövő technológiája már ma elérhető, amelyhez nem kell IT szakembernek lennie és nem szükséges sok időt vagy energiát belefektetnie, hogy beiktathasson egy jól működő telematikai rendszert cége mindennapjaiba. Mégis, ha egy komplex telematikai megoldás segítségével működteti vállalatát úgy érezheti, mintha egy high-tech multi cég irányítópultját kapta volna meg.

Egy járműflotta költségeinek csökkentése kulcsfontosságú a vállalkozások számára. A biztonság, az üzemanyag, a karbantartás és a munkaerő hatékonyságának hiánya a legfőbb okok között szerepel, amikor az üzemeltetési költségek emelkedéséről van szó. Egy komplex telematikai rendszer azonban lehetővé teszi, hogy csökkentsük kiadásainkat, miközben optimalizáljuk a flotta működését, és egyszerűsítjük a napi adminisztratív feladatokat.

Jelentősebb üzemanyag-megtakarítást érhetünk el már a hatékonyabb túraútvonalak tervezésével és az üzemanyagfogyasztás folyamatos nyomon követésével. Üzemanyagkontroll szolgáltatásunk segítségével azonnal észrevehetők az esetleges mellé tankolások vagy az üzemanyag-kivétel.

Egy flotta üzemeltetésének költséghatékonyságát tovább fokozhatjuk a gépjárművezetők továbbképzésével, mely üzemanyag-hatékonysági programunkon keresztül érhető el. A Colibri EcoScore System egy olyan komplex telematikai megoldás, mely az üzemanyag-megtakarítás lehetőségén kívül az optimális problémamegoldó képesség, komoly hozzáállás, előrelátás és megbízható higgadtság együttesét ülteti át a sofőrök mindennapos munkavégzésébe. Szolgáltatásunk 2019-es bevezetésével egy olyan átfogó telematikai megoldást adtunk át Partnereink részére, mely hiánypótló volt a piacon. A folyamatosan növekvő üzemanyagárak mellett a sofőrök képzettsége markáns tényező egy fuvar költséghatékony teljesítésében.

Ahhoz, hogy pontosan tudjuk, hol hullik porszem a gépezetbe, komoly előkészületekre van szükség. Hiszen csak akkor tudunk megoldást kínálni egy felmerülő problémára, ha tudjuk, mi az eredője! Üzemanyag-hatékonysági programunk emiatt egy alapos felméréssel indul, mely során azokra a mozdulatokra koncentrálunk, amelyekkel az üzemeltetési költségek a leginkább csökkenthetőek és a biztonságos, előrelátó gépjárművezetési morál leginkább megvalósulhat.

A Colibri EcoScore System rögzít minden olyan mozzanatot, amelyek érzékszerveinkkel nem észlelhetőek, valamint pontos statisztikát nyújt a sofőr tevékenységéről, méterre/másodpercre lebontva. A tréningek alkalmával szakembereink (Colibri Trénereink) több évtizetedes szakmai tapasztalaton alapuló gyakorlati tudásukat adják át a gépjárművezetők számára, melyekkel a tréneri eredmények hamar elérhetők, hosszútávon fenntarthatók és hatékony munkavégzést produkálnak.

Üzemanyag-hatékonysági programunk keretében elérhető járművezetői pontozórendszer segítségével nyomon követhető a sofőrök vezetési technikájának fejlődése, mely motivációként is szolgálhat a jobb teljesítményre.
A rendszer a járművek üzemanyag-fogyasztásának, emissziójának és a sofőr vezetési stílusának figyelembevételével egy összesítő pontszámot ad, amely a vezetés fenntarthatóságát tükrözi.
A sofőrök vezetési technikájának optimalizálásával az üzemanyag-felhasználás is tartósan csökkenthető, továbbá redukálhatók a karbantartási költségek és az amortizáció is, ezzel hozzájárulva a járművek élettartamának növeléséhez és az üzemzavarok valószínűségének csökkenéséhez.

A költséghatékonyságon és a biztonságos gépjárművezetésen kívül a Colibri EcoScore System megoldást nyújt a sofőrhiányra is. Szolgáltatásunk a sofőrök továbbképzése mellett olyan motivációs rendszert indukál, mely hosszútávon növelheti sofőrjei lojalitását!

Egyik partnerünk fogalmazta meg rólunk az alábbiakat, mely olyan visszaigazolást nyújt számunkra, amely talán az Ön sikerességét is rejti!

„A Trans-Sped és a Secret Control GPS Kft. közösen, a hazai fuvarozás történetében egyedülálló módon megvalósították az adatalapú vállalatirányítást, emellett informatikai eszközökkel megmérték és speciális tréningek segítségével módosították a járművezetők vezetési stílusát, hogy fenntartható módon csökkentsék a fuvarozás költségeit. A logisztikai feladatok hatékony ellátása soktényezős folyamat, melyben akár egy-egy építőelem módosításával is nagyfokú javulás érhető el. A közúti szállítás esetében az egyik ilyen tényező a sofőrök vezetési technikája. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vezetői készségek módosításával és annak maximalizálásával akár 15%-os fenntartható üzemanyag-fogyasztás csökkenés is elérhető. „