1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

A telematika egyszerűen!

A telematika kulcsfontosságú szerepet játszik az üzleti és a közlekedési iparágakban. Egy olyan technológiai megoldást nyújt, amely többek között a távoli adatgyűjtést és -követést teszi lehetővé, és hasznos lehet számos más iparágban is. Segítségével nem kell egyre több és több munkaerőt dedikálni a napi adminisztratív feladatokra, mert inkább egyszerűsít és könnyen kezelhető felületeket biztosít. A Secret Control GPS Kft. 25 éve tudja, hogy miért fontos az egyszerűség, az átláthatóság, a felhasználóbarát irányítópult és a megbízható azonnali transzparencia.

A telematikai szolgáltatások jelentősége egyre inkább nő a közlekedési ágazatban, különösen a flottakezelés területén. Egyre több vállalkozás foglalkozik fuvarozással és ezek a cégek gyorsan gyarapodnak és gyakran nem tudnak lépést tartani a megbízásokkal és azok elvárásaival. Az üzleti és kereskedelmi flották hatékonyabb kezelése és optimalizálása érdekében a telematikai megoldások lehetővé teszik a járművek helyzetének, üzemanyag-fogyasztásának, sebességének, túraútvonalaknak és számos más fontos adatoknak az állandó figyelemmel kísérését.

Az ilyen adatok követése elengedhetetlen a vállalkozások számára, hogy azonnal értesüljenek a járművek aktuális állapotáról, így akár azonnal tudjanak intézkedni, ha nem várt esemény következik be. A hosszútávú tervezés jegyében pedig a telematikai megoldások lehetővé teszik az optimális üzemanyag felhasználást, az amortizációs költségek redukálását, valamint segítségükkel előre tervezhető a járművek szervíznaplója is.

Az iparágakon belül a telematikai szolgáltatások azonban nemcsak a közlekedési ágazatban játszanak fontos szerepet. Az adatgyűjtés és -elemzés segítségével a telematikai megoldások nagy segítséget jelentenek a mezőgazdasági iparban is, valamint a speciális szállítást igénylő áruk követésében is. Mindezen felül lehetőséget adnak a visszakövethetőségre és az aktuális nyomon követésre is, ezzel párhuzamosan igény teremtve a komplex járműbiztonsági szolgáltatásokra is. A Secret Control GPS nem kizárólag a tapasztalt mérnökeire támaszkodik az innovatív fejlesztések során, hanem meghallgatja partnerei igényeit és problémáit is, ezzel közvetlen kapcsolatot kialakítva a fejlesztések és a piac igényei között.

A járművek megbízható védelme költséghatékony szerepet játszik egy akár személyautó flotta egyszerű kezelésében és a vállalkozások hosszú távú sikerében. A járművédelmi szolgáltatások nemcsak a járművek és az áruk biztonságát szolgálja kiválóan, hanem növeli a járművezetők biztonságát is.

A gépjárművédelem megvalósításához szükség van biztonsági megoldásokra, például az automatikus riasztókra, a GPS-alapú nyomon követő rendszerekre és az immobilizáló berendezésekre. Az ilyen megoldások megakadályozzák a járművek eltulajdonítását, és segítenek visszaszerezni azokat, ha mégis megtörténik a baj.

A Secret Control csapatában gyakran visszatérő gondolat a járművezetők és sofőrök kényelme és biztonsága. Pontosan azért, mert tudjuk, hogy a cégek hajtómotorja az emberi erőforrás, ezzel elősegítjük, hogy a Partnereink stabil és hosszútávú minőségi szolgáltatást nyújthassanak. Cégek vezetősége és alkalmazottai közötti kapcsolatot erősíti a szigorú számadás a céges személyautók használata kapcsán. Sokszor a cégek már a kialakult kellemetlen helyzetek nyomán vesznek igénybe céges- és magánút elkülönítő szolgáltatásokat, aminek nem az az első vonzata, hogy kiépítsük a bizalmat a vezetőség és az alkalmazottak között. A Secret Control GPS kiemelten fontosnak tartja a munkakapcsolatok biztonságos elszámoltathatóságát, mert ha ez mind adott, nagyobb teret adhatunk az üzleti kapcsolatok fejlődésének.

A Secret Control GPS túlmutat mindazon telematikai szolgáltatásokon, amit a magyar piacon találhatunk. Egyszerűségében és a partneri kapcsolatokon nyugvó innovatív 25 éve együtt dolgozó mérnöki csapat már egy apró rezdülésre tudja, hogy egy cégnek személyre szabva milyen telematikai vagy gépjárművédelmi megoldás nyújt stabil és minőségi működést.