1203 Budapest, Serény utca 4.info@secretcontrol.hu
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatásul közöljük, hogy saját hibánkon kívül eső okok miatt a mobiltelefonos elérhetőségeinken nem vagyunk elérhetőek. Kérjük, hogy hívja a  +36 1 283 0740 számunkat. Köszönjük a megértésüket! Üdvözlettel: Secret Control csapata

Rólunk

Mérnökök és programozók elhivatott csapata, akik az elmúlt 20 évben a folyamatos fejlődésért dolgoznak. Mindez mára egy több mint 100 fős magyar cégben kulminálódott, széleskörű szakmai palettával és elégedett Partneri körrel, mely napról napra emelkedő tendenciát mutat.

MI A FŐ TEVÉKENYSÉGÜNK?

Saját forrásainkból, külső szakértői és pénzügyi támogatás nélkül fejlesztünk belső erőforrásainkkal. Így biztosítjuk, hogy az innovatív megoldások a mi elképzeléseink szerint valósuljanak meg, és teljes mértékben megfeleljenek a saját és ügyfeleink elvárásainknak.

HOGYAN CSINÁLJUK?

Saját forrásainkból, külső szakértői és pénzügyi támogatás nélkül fejlesztünk belső erőforrásainkkal. Így biztosítjuk, hogy az innovatív megoldások a mi elképzeléseink szerint valósuljanak meg, és teljes mértékben megfeleljenek a saját és ügyfeleink elvárásainknak.

Víziónk

Mindennapi munkánkkal támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy hatékonyabbak legyenek saját vállalkozásukban. Segítünk olyan kérdéseket feltenni és azokra válaszokat találni, amelyek eddig talán elkerülték figyelmüket.
Célunk, hogy minden nap közelebb hozzuk a hatékony működtetést a folyamatos fejlődéssel.

Idővonal

Tanúsítványaink

2017 - OPTEN "A" minősítés

Cégünk elnyerte a kizárólag az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplőinek járó Opten “A” minősítést, amely igazolja, hogy a cégünkkel kialakított üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Hasonlóan, mint az AAA minősítés, ez is megerősít minket abban, hogy a lojalitás, az üzleti megbízhatóság és garancia a titka egy hosszútávú gyümölcsöző együttműködésnek!

2015 - ISO 27001:2014

Életbe léptettük azokat a protokollokat, amelyekkel garantáljuk, hogy a munkánk során kezelt érzékeny személyiségi és vállalati információk nem jutnak illetéktelen kezekbe. Ezt is szabályos időközönként független auditor ellenőrzi és hitelesít újra és újra
A diszkréció az élet minden területén fontos! Miért lenne ez másként egy céges nexusban?

2015 - "AAA" minősítés

Elnyertük az “AAA” üzleti minősítést, amely garantálja, hogy pénzügyileg a leginkább megbízható társaságok sorába tartozunk. A Secret Control ezen tanusítványa rendkívül megtisztelő, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik!
Egyértelmű tehát, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, s cégünk ezzel a minősítéssel elismerten a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló cégek közé tartozik.
Pusztán szakmai szempontok határozzák meg a minősítés kiosztását. Sem igényelni, sem pályázni nem lehet rá, így az sem kérdés, hogy ez a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

2014 - "E" minősítés

Eszközeinkre megszereztük az Európai Unióban használt, szigorú műszaki követelményeket támasztó “E” minősítést, amely igazolja eszközeink ütésállóságát és azt, hogy nem befolyásolják a környezetében lévő elektronikus cikkek működését. Így nem csak cégünk, hanem eszközbázisunk is a "kifogástalan" jelzővel büszkélkedhet!

2012 - "ADR" minősítés

Kifejlesztettünk egy “ADR” minősítésnek megfelelő, azaz veszélyes árut szállító gépjárművekben is használható speciális eszközt, annak beszerelési és alkalmazási folyamatával együtt.
Ezzel bővítettük potenciális Partnereink körét, így szolgáltatásainkat is.

2005 - ISO 9001:2000

Cégünk átállt az ISO 9001:2000 minőségirányítási szabvány szerinti működésre, amelyet szabályos időközönként független auditor ellenőriz és hitelesít.
Zökkenőmentes működésünk is azt igazolja, hogy minden esetben felkészültek vagyunk.

1999 - MABISZ besorolás

Vagyonvédelmi termékeink megfeleltek a Magyar Biztosítók Szövetsége működési és technikai vizsgálatainak. Külön öröm, hiszen Partnereink számára a biztonság alap elvárás!

Akik már elégedetten és boldogan gondolnak ránk!

Díjaink

2005
Az "Év biztonságtechnikai terméke" díj

Navsky szolgáltatásunkkal elnyertük az "Év Biztonságtechnikai Terméke" díjat biztonságtechnika, személy- és vagyonvédelem területén. Büszkék vagyunk rá, hiszen a biztonság a munkánkban alapkövetelmény! Ha ebben is a legjobbak vagyunk, a határ a csillagos ég!

2009
Megbízhatóság és innováció díj

Elsőként kaptuk meg az Autósközlekedés elsimerő díszoklevelét az áruvédelmet, vagyonbiztonságot, költséghatékony fuvarozást és logisztikát segítő innovációs tevékenységünkért. Megbízhatóság és innováció! Cégünk életében ezek a legmeghatározóbb jelenségek, melyeket igyekszünk éltere kelteni minden tekintetben!