Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Webbase szolgáltatásainkra irányadó általános szerződési feltételeink módosultak. A módosításokat is tartalmazó általános szerződési feltételeinket itt, a módosult rendelkezésekről szóló összefoglalót pedig az alábbi linken találják.

Kik vagyunk?

Elhivatott csapatként dolgozunk egy innovatív, húsz évvel ezelőtti alapítása óta száz fősre nőtt magyar cégben.

Mit csinálunk?

Egyedi problémákra választ adó, konkrét igényekre fejlesztett logisztikai és járművédelmi megoldásokat kutatunk, tervezünk, gyártunk és fejlesztünk.

Hogyan csináljuk?

Megoldásainkat saját tőkéből, házon belül fejlesztjük, hogy saját minőségi elvárásainknak 100%-ban megfelelhessünk.

Alapítás éve

Magunktól elvárt
teljesítmény

Szolgáltatásaink
száma

%

Tanusítványaink

1999 – MABISZ BESOROLÁS
Vagyonvédelmi termékeink megfeleltek a Magyar Biztosítók Szövetsége működési és technikai vizsgálatainak.
2005 – AZ “ÉV BIZTONSÁGTECHNIKAI TERMÉKE” DÍJ
Navsky szolgáltatásunkkal elnyertük az “Év Biztonságtechnikai Terméke” díjat biztonságtechnika, személy- és vagyonvédelem területén.
2005 – ISO 9001:2000
Cégünk átállt az ISO 9001:2000 minőségirányítási szabvány szerinti működésre, amelyet szabályos időközönként független auditor ellenőriz és hitelesít.
2009 – MEGBÍZHATÓSÁG ÉS INNOVÁCIÓ DÍJ
Elsőként kaptuk meg az Autóközlekedés elismerő díszoklevelét az áruvédelmet, vagyonbiztonságot, költséghatékony fuvarozást és logisztikát segítő innovációs tevékenységünkért.
2012 – “ADR” MINŐSÍTÉS
Kifejlesztettünk egy “ADR” minősítésnek megfelelő, azaz veszélyes árut szállító gépjárművekben is használható speciális eszközt, annak beszerelési és alkalmazási folyamatával együtt.
2014 – “E” MINŐSÍTÉS
Eszközeinkre megszereztük az Európai Unióban használt, szigorú műszaki követelményeket támasztó “E” minősítést, amely igazolja eszközeink ütésállóságát és azt, hogy nem befolyásolják a környezetében lévő elektronikus cikkek működését.
2015 – ISO 27001:2014
Életbe léptettük azokat a protokollokat, amelyekkel garantáljuk, hogy a munkánk során kezelt érzékeny személyiségi és vállalati információk nem jutnak illetéktelen kezekbe.
2015 – “AAA” MINŐSÍTÉS
Elnyertük az “AAA” üzleti minősítést, amely garantálja, hogy pénzügyileg a leginkább megbízható társaságok sorába tartozunk.
2017 – ISO 9001 ÉS 27001
Vállalatunkat megfeleltettük az ISO 9001 és 27001-es minőségirányítási szabványok által támasztott követelményeknek.
2017 – OPTEN “A” MINŐSÍTÉS
Cégünk elnyerte a kizárólag az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplőinek járó Opten “A” minősítést, amely igazolja, hogy a cégünkkel kialakított üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Partnereink